Press "Enter" to skip to content

Integritetspolicy

Så här behandlar vi dina personuppgifter

25 maj 2018 börjar GDPR, det nya EU-direktivet som styr hantering av personuppgifter att gälla alla företag och organisationer.

På CH Tano AB tar vi personlig integritet på allvar och behandlar endast de personuppgifter som behövs för att tillgodose företagets åtagande till våra kunder.

Konsultverksamhet

Inom konsultverksamheten lagrar vi endast kontaktuppgifter till kundens medarbetare och samarbetspartners samt i förekommande fall, kundens kund.

Uppgifterna lagras i epostmeddelanden, adressbok samt mötesanteckningar och protokoll.

Syftet med lagringen är att kunna genomföra uppdragen. Rensning av uppgifter sker efter slutfört uppdrag. Kontaktuppgifter sparas till kundens kontaktpersoner.

Kitesurfingkurser

När du gör din intresseanmälan eller bokning oavsett på vilket sätt (webbformulär, telefon, epost) lagrar vi de personuppgifter som behövs för att kunna genomföra kursen samt hantera betalningen.

Efter avslutad kurs registrerar vi din epostadress hos IKO för att dokumentera din uppnådda nivå. Det blir sedan din uppgift att fylla på med fler uppgifter hos IKO samt att hålla uppgifterna uppdaterade. Genom att registrera dig där kan du till exempel hyra utrustning när du är ute och reser (beror på din nivå). Dessutom kan du gå fler kurser hos valfri IKO-certifierad kiteskola och få din nivå uppdaterad.

Om du går kitekurs hos oss får du rabatt på ett års medlemskap hos Svenska kiteforbundet. Du väljer om du vill gå med i förbundet men för utom att kunna vara med i tävlingar är främsta orsaken att det ingår en olycksfallsförsäkring. Du kan läsa mer om försäkringen på förbundets hemsida. För att bli medlem behöver du ange kontaktuppgifter som då hanteras av Svenska kiteförbundet.

Efter genomgången kitekurs behåller vi endast den information som vi behöver för att kommunicera med dig som kund samt i ett register över de som gått kurs hos oss.  Vi lagrar endast namn och kontaktuppgifter samt uppnådd nivå.

Beställningar från vår webbshop

När du beställer kiteutrustning från oss lagrar vi dina kunduppgifter för att uppfylla vårt åtagande till dig som kund samt för att uppfylla kraven på redovisning. Vid köp av ny utrustning skickas varorna oftast direkt till dig som kund och då förmedlar vi dina kontaktuppgifter till respektive leverantör.

Det två leverantörer vi samarbetar med är Crazyfly i Slovakien för utrustning av märket Crazyfly samt Dutchmint i Nederländerna för utrustning av märket Ocean Rodeo. I sällsynta fall kan det bli aktuellt att beställa varor direkt från Ocean Rodeo i Kanada.