Press "Enter" to skip to content

Om företaget

Företagsbeskrivning

Företaget startades 2010 i samband med att jag skulle hålla en distansutbildning för Luleå Tekniska Universitet inom Enterprise Architecture. Jag hade då precis flyttat ner från Luleå till Varberg för att komma till en plats med lite varmare klimat samt där det var möjligt att utöva kitesurfing året runt.

CH Tano har två olika verksamhetsområden, IT och kitesufing. Inom IT arbetar jag som fristående konsult samt med apputveckling. Inom kitesurfing håller jag kitekurser i Varberg under sommaren samt säljer kitesurfingutrustning från två leverantörer via min onlineshop. Kitesurfingverksamheten bedrivs under namnet Water Hero kitesurfing, waterhero.se

Företaget har sitt säte i Varberg men konsultuppdrag genomförs både i Sverige och utomlands.

Om ägaren

Största anledningen till att gå över till att driva egen verksamhet istället för att vara anställd konsult var möjligheten till ökad frihet och planering av den egna tiden. Som anställd har man en större trygghet men på bekostnad av de begränsningar som finns i själva anställningen och utifrån företagets verksamhet och riktlinjer. Genom att driva eget frigör man sig från detta men som konsult behöver man förhålla sig till vad som fungerar i de uppdrag man genomför. En del uppdrag kräver stor närvaro på plats hos kunden medan andra till stor del kan skötas på distans med hjälp av Skype och andra digitala plattformar.

Intressen: Kitesurfing, kroppsviktsträning, klättring och resor

Mål: Utforma verksamheten på ett sätt som möjliggör resor för att utforska världens länder

Drivkraft: Att åstadkomma mätbara resultat hos mina kunder

 


Profilbild Carl-Henrik