+46 70 665 12 54 info@chtano.se

Masterdata

Masterdata och Master Data Management (MDM) är ett viktiga områden för alla företag och organisationer som vill ta kontrollen över sitt data.

masterdata Tag cloud

Från januari 2021 har jag ledig tid att ta mig an nya uppdrag. Hör av dig för en förutsättningslös diskussion om ditt företag har behov av stöttning inom nedan beskrivna områden

  • Masterdata
  • Master Data Management

CH Tano erbjuder olika tjänster inom området utifrån kundernas behov. Det kan handla om strategi för masterdata och Master Data Management samt genomlysning av begrepp och termer.

Jag har arbetat med verksamhetsprocesser i olika former sedan 2006. Det har handlat om utveckling av processbaserade e-tjänster och RPA (Robotics Process Automation), analys och kartläggning av processer, utbildning inom processutveckling, utvärdering av olika processverktyg. Masterdata och processer hör tätt ihop eftersom masterdatat är det som används igenom hela processflödet.

Jag har arbetat med IT-arkitektur och kravanalys sedan mitten på 90-talet och med Enterprise Architecture sen 2010.

Ta kontakt med mig via kontaktformuläret alternativt mail eller telefon för en förutsättningslös avstämning av era behov. Vi kan sedan sätta upp ett möte via Zoom eller Teams utifrån vad som passar bäst för dig/er.

 

error: Content is protected !!
Share This