Om företaget

Företagsbeskrivning

Företaget startades 2010 i samband med att jag skulle hålla en distansutbildning för Luleå Tekniska Universitet inom Enterprise Architecture. Jag hade då precis flyttat ner från Luleå till Varberg för att komma till en plats med lite varmare klimat samt där det var möjligt att utöva kitesurfing året runt.

CH Tano har två huvudsakliga verksamhetsområden

  • Verksamhetsutveckling
  • Kitesurfing

Inom verksamhetsutveckling arbetar jag som fristående konsult och hjälper företag att effektivisera och automatisera sina verksamhetsprocesser. Jag arbetar även som projektledare och Enterprise Arkitekt samt olika typer av utredningar.

Inom kitesurfing driver jag en kiteskola i Varberg under sommarsäsongen samt säljer kitesurfingutrustning från två leverantörer, Ocean Rodeo och Crazyfly.

Kitesurfingverksamheten bedrivs under namnet Water Hero kitesurfing, waterhero.se

Företaget har sitt säte i Varberg men konsultuppdrag genomförs både i Sverige och utomlands.

Om ägaren

Största anledningen till att gå över till att driva egen verksamhet istället för att vara anställd konsult, var möjligheten till ökad frihet och planering av den egna tiden. Som anställd har man en större trygghet men på bekostnad av de begränsningar som finns i själva anställningen och utifrån företagets verksamhet och riktlinjer. Genom att driva eget frigör man sig från detta men som konsult behöver man förhålla sig till vad som fungerar i de uppdrag man genomför. En del uppdrag kräver stor närvaro på plats hos kunden medan andra till stor del kan skötas på distans med hjälp av Skype och andra digitala plattformar.

Intressen: Kitesurfing, kroppsviktsträning, klättring, padel och resor

Mål: Att bli en digital nomad. Utforma verksamheten på ett sätt som gör arbetet till största delen platsoberoende.

Drivkraft: Att åstadkomma mätbara resultat hos mina kunder


Profilbild Carl-Henrik